Stijkers

Frouke Mooij behaalde haar Bachelor of Music diploma in 2004 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en speelde met vele ensembles, waaronder New Dutch Academy en de European Union Baroque Orchestra. Ze wordt vaak uitgenodigd projecten te leiden, zoals in de productie Venus and Adonis (John Blow) onder leiding van luitist Nigel North (2004), en het professionele leer-orkest van de Academia Montis Regalis in Italië (2006). Frouke woont deels in London en deels in Nederland.

Jan-Willem Vis is één van Nederlands drukstbezette barokaltviolisten. Hij trad op en maakte opnames met veel Nederlandse en buitenlandse ensembles zoals Anima Eterna, de Nederlandse Bachvereniging en Concerto Köln. Zijn sterke en energieke spel passen met name goed bij het 17e-eeuwse repertoire, waarin de middenstemmen even belangrijk zijn als de andere stemmen. Hij woont in Tilburg.

Rebecca Rosen begon haar cellostudie op 9-jarige leeftijd in Los Angeles. In 2000 studeerde zij summa cum laude af aan de University of California Los Angeles (UCLA) met een Bachelor of Arts degree in music theory, en in 2002 ontving zij de J. William Fulbright beurs om barokcello te studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze haar Bachelors en Masters diploma behaalde. Ze trad onder anderen op met Les Musiciens du Louvre en B'Rock (aanvoerder), Capriccio Stravagante, New Dutch Academy, Collegium
Musicum Den Haag, en met La Scintilla, Al Ayre Español, en La Stravaganza Köln. Ze voerde de Bach suites voor cello solo uit tijdens de Internationale Baroktage - Stift Melk (2008). Rebecca woont in Rotterdam.